cele mai bune filme din toate timpurile

În ciuda faptului că rafturile sunt pline de produse ce pot fi oferite cadou, devine din ce în ce mai greu să alegi unul potrivit pentru o persoană dragă. Tocmai din acest motiv vrem să îți recomandăm să lași deoparte obiectele și să te reorientezi către experiențe care devin amintiri pe viață. Nimic nu e mai frumos decât un cadou care stârnește emoție nu doar în momentul în care a fost primit, ci și după ani și ani.

De ce să iei în considerare oferirea unei experiențe?

Oferirea unei experiențe reprezintă un cadou extrem de personal. Nu poți oferi un voucher pentru kitesurfing unei persoane care nu știe să înoate sau nu este foarte aventuroasă. La fel cum nu poți oferi acces complet la un SPA unei persoane care nu are stare mai multe ori în același loc și nu știe cum să se relaxeze. Ai nevoie de multă inspirație și de atenție la detalii pentru a oferi cadou o experiență potrivită pasiunilor și personalității persoanei pe care vrei să o surprinzi. Însă, în momentul în care găsești experiența potrivită, îți garantăm că nu vei regreta nicio secundă decizia luată. Iată câteva motive pentru care ar trebui să iei în considerare oferirea unei experiențe cadou:

  • Valoare emoțională – experiențele provoacă bucurie și fericire, având o valoare emoțională puternică,
  • Originalitate – acest cadou poate fi personalizat în funcție de personalitate și preferințe, nu există două experiențe identice,
  • Reducerea consumerismului – experiențele reprezintă o alternativă sustenabilă, mult mai plăcută,
  • Testarea limitelor – un astfel de cadou testează limitele și încurajează oamenii să iasă din zona de confort și să exploreze cât mai mult.

Tipuri de cadouri cu care poți impresiona

Există mai multe categorii de cadouri cu care poți impresiona. Spre exemplu, dacă ești în căutarea unui cadou pentru ea, poți opta pentru o cină romantică, o vizită la SPA sau un city break într-o locație de vis. Dacă ești în căutarea unui cadou potrivit pentru o persoană aventuroasă, poți alege o săritură cu parașuta sau cu parapanta, rafting pe râu, airsoft sau chiar un zbor cu avionul. Un astfel de cadou inedit va fi apreciat și niciodată uitat. Cum ai putea să uiți o săritură cu parașuta sau un curs de pilotaj?

Aceste cadouri generează amintiri pe viață, care nu se șterg, ba chiar cresc în intensitate, pe măsură ce trece timpul. Spune-ne când s-a întâmpla asta vreodată cu o geantă, o pereche de încălțăminte sau cu un telefon mobil oferit cadou. O experiență este un cadou care va fi la fel de cool și peste 10-15 ani și va genera la fel de multă emoție și entuziasm. Așa că, dacă se apropie ziua de naștere a unui prieten drag, tot ce trebuie să faci este să te gândești ce fel de activitate i-ar face plăcere să încerce și să îi oferi un voucher cu o astfel de experiență în locul cadoului clasic.

Incarca mai multe articole
Incarca mai multe articole de Elena Prachi
Incarca mai multe articole in Magazine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *