cele mai bune filme din toate timpurile

Inspirand gratie felina si o senzualitate rebela, imprimeurile animal s-au impus deja in categoria trendurilor „evergreen”, care vor ramane mereu la moda. Stilistii doar reinventeaza de la un sezon la altul hainele si accesoriile cu imprimeuri leopard sau tigru, creand tinute care satisfac atat preferintele pentru un stil elegant, clasic, cat si pentru un look avangardist, modern.

De la dive pana la „fetele rele”, toate femeile adora animal printurile! Un simplu accesoriu de acest gen poate scoate din anonimat o tinuta aparent banala sau poate fi detaliul care defineste stilul pe care iti doresti sa-l abordezi, de la feminin si delicat la punk-rock si urban chic.

Tocmai de aceea, in colectia CARPISA pentru iarna 2013-2014 imprimeurile animal se regasesc intr-o multime de accesorii sofisticate: ceasuri cu cadran auriu si curea metalica leopard print, esarfe fine din chiffon, plicuri delicate animal print cu lant auriu, portofele si deja celebra Hit Bag, atat in varianta shopper, perfecta pentru tinutele de zi, cat si clutch, pentru tinutele elegante de seara.

Iarna aceasta, descopera accesoriile momentului in magazinele CARPISA din Baneasa Shopping City Bucuresti, AFI Palace Cotroceni Bucuresti, AFI Ploiesti, City Park Mall Constanta si Iulius Mall Cluj Napoca, cat si online pe www.shoes.ro. 2014 incepe la CARPISA cu reduceri de pana la 50%!

Incarca mai multe articole
Incarca mai multe articole de Cristina Matei
Incarca mai multe articole in Accesorii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *