cele mai bune filme din toate timpurile

10 concurente lupta in sezonul 8 al emisunii “Bravo, ai stil” pentru premiul de 100.000 de lei si titlul de Cea mai stilata femeie din Romania

Pe Kanal D2 portile se deschid din nou in aceasta seara pentru concurentele de la “Bravo, ai stil!”, sezonul 8. Cele 10 concurente au putut fi vazute inca de aseara de catre telespectatori, odata cu lansarea noului sezon al emisiunii de stil.

Potrivit organizatorilor, in aceasta seara, telespectatorii vor fi martorii unei noi defilari de moda, in care concurentele isi vor etala veleitatile artistice si isi vor exersa argumentatia, sub privirile atente ale juratilor emisiunii: Raluca Badulescu, Maurice Munteanu si Alexandru Abagiu.

“Se anunta, din cate am vazut eu deja, un sezon spectaculos. Stim cu totii ca trendurile se schimba de la un sezon la altul, insa, in egala masura, stim ca stilul ramane, indiferent de transformarile prin care trece moda”, a spus Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului.

Frumoase si hotarate sa castige titlul de Cea mai stilata femeie din Romania, precum si premiul de 100.000 de lei, cele zece concurente au facut deja cunostinta cu podiumul de la “Bravo, ai stil! si cu prima jurizare de ieri seara.  Cum se vor descurca tinerele in continuare, dupa o prima editie in care au primit “botezul” Juratilor, puteti urmari in aceasta seara, de la 19:00, la Kanal D2.

“Doamnelor, domnilor, bine ati venit la show-ul in care cele mai creative minti si cele mai luptatoare concurente au intrat in lupta pentru un mare vis si un premiu urias, de 100.000 de lei”, a spus Ilinca Vandici.

Nu ratati “Bravo, ai stil!”, show difuzat de luni pana vineri, de la 19:00, numai la Kanal D2!

Incarca mai multe articole
Incarca mai multe articole de Cristina Matei
Incarca mai multe articole in Haine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *