Pastele este un moment de-a dreptul special, pe care toti il vom marca printr-o masa festiva, cu multe bucate savuroase. Totusi, daca vrei sa iti impresionezi invitatii cu un meniu trendy, trebuie sa te gandesti la cateva preparate care sa arate bine, sa fie delicioase si cat mai usor de pregatit.
Vestea buna este ca Franke, un brand renumit pentru echipamente performante de bucatarie, sarbatoreste 25 de ani de activitate in Romania si vine cu o oferta de nerefuzat: 25% reducere la zeci de produse! Prin urmare, acum ai ocazia de a-ti inova bucataria cu un cuptor microunde combinat MARIS FMA 45 MW XS si alte electrocasnice de top, care te vor ajuta sa pregatesti mancarea mai repede si mai simplu.
Dar sa trecem la meniul trendy de Paste. Iata ce iti sugeram:
Bruschete cu avocado si oua posate
In loc de ouale rosii traditionale, incearca sa faci niste bruschete cu avocado si oua posate. Sunt usor de preparat si arata foarte bine. Pentru aceste bruschete, ai nevoie de felii de paine prajita, avocado, oua, sare si piper.
Incepe prin a praji feliile de paine intr-o tigaie cu putin ulei de masline. Apoi, taie avocado in felii subtiri si asaza-le deasupra painii. Poseaza ouale in apa clocotita si pune-le peste avocado. Presara sare si piper peste oua si serveste bruschetele calde.
Tocana de miel cu legume asortate
Tocana de miel este o mancare traditionala de Paste, insa poti sa o faci mai trendy cu ajutorul unor legume asortate. Pentru prepararea ei, ai nevoie de carne de miel, ceapa, ardei gras, morcovi, cartofi, rosii, usturoi, vin rosu, sare si piper. Iti garantam ca aceasta reteta se va pregati rapid pe o plita Franke ANGOLO Neptune FHNE COR 4 3G TC XS C INOX.
Incepe prin a cali ceapa si usturoiul intr-o tigaie cu ulei de masline. Adauga carnea de miel taiata cuburi si prajeste-o pana se rumeneste. Adauga legumele (taiate tot cuburi) alaturi de vinul rosu si lasa la fiert pana cand legumele sunt moi, iar carnea este frageda. Asezoneaza cu sare si piper si serveste tocana calda, cu o felie de paine proaspata.
Cheesecake cu lamaie si fructe de padure
In loc de prajiturile traditionale de Paste, ce-ar fi sa faci un cheesecake delicios? Pentru a prepara acest desert, ai nevoie de biscuiti digestivi, unt, branza de vaci, smantana, zahar, oua, lamaie, extract de vanilie si fructe de padure.
Incepe prin a zdrobi biscuitii digestivi si a-i amesteca cu untul topit. Pune compozita intr-o tava de copt si niveleaz-o cu o spatula. Bate branza de vaci, smantana, zaharul, ouale, sucul de lamaie si extractul de vanilie pana cand obtii un amestec omogen. Toarna crema peste crusta de biscuiti si coace cheesecake-ul, in cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius, 30-35 de minute. In acest moment, o hota perete Airsense FVAS A80 BK ar fi perfecta pentru a te scapa de toate mirosurile. Lasa prajitura sa se raceasca si serveste-o cu fructe de padure proaspete.
Acestea sunt doar cateva idei de preparate pentru o masa trendy de Paste. In functie de preferintele tale, poti sa incerci si alte retete sau sa le adaptezi pe cele de mai sus (tinand cont si de ingredientele pe care le ai la dispozitie). Important este sa te distrezi in bucatarie si sa iti surprinzi invitatii cu mancaruri gustoase si inedite. Si, desigur, sa profiti de promotiile Franke, dotandu-ti bucataria cu produse de top.