Z Zegna_Fall_Winter_2013_06Linii clare, unghiuri drepte, forme geometrice, acestea sunt coordonatele colectiei de toamna-iarna, Z Zegna. Imaginata parca de un pictor italian modernist, colectia vrea sa tina pasul cu ritmul “infernal” de dezvoltare al lumii moderne. “Am vrut sa trasam directia clara a ordinii, intr-o lume a modei, in care trend-urile se intrepatrund si se confunda”, a spus Paul Surridge, directorul creativ al brand-ului.        

Paleta cromatica aminteste de lucrarile lui Carravagio si juxtapune nuante puternice de rosu si oranj, cu tonuri de sienna, maro, gri antracit, kaki si olive. Bumbacul a fost “mixat” cu lana, iar gulerele inalte si reverele late au amplificat “aerul” futurist al acestei colectii, in care functionalitatea si-a dat intalnire cu esteticul. Colectia este dedicata viitorului, dar este bine ancorata in trecut si traditie, conturand o garderoba urbana si contemporana, in care elementele traditionale s-au impletit armonios cu “constructiile” si texturile inovative.

Prezenta in magazinul Sport/Couture, din Baneasa Shopping City, colectia de toamna-iarna Z Zegna se adreseaza barbatilor increzatori, dar cu o atitudine relaxata, stapani pe stilul si alegerile lor vestimentare.  Z Zegna este linia moderna si inovativa a celebrului brand Ermenegildo Zegna, dar care este destinata consumatorilor tineri de moda.
Nu este de mirare ca hainele  si accesoriile Z Zegna sunt preferate de nou “val” de cantareti si actori de la Hollywood, precum Joe Jonas (Jonas Brothers), Robert Pattinson si Taylor Lautner (Twilight) sau Josh Hutcherson (Hunger Games).Incarca mai multe articole
Incarca mai multe articole de Cristina Matei
Incarca mai multe articole in Haine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *