Functionalitatea si-a dat intalnire cu esteticul in colectia Z Zegna

Z Zegna_Fall_Winter_2013_06Linii clare, unghiuri drepte, forme geometrice, acestea sunt coordonatele colectiei de toamna-iarna, Z Zegna. Imaginata parca de un pictor italian modernist, colectia vrea sa tina pasul cu ritmul “infernal” de dezvoltare al lumii moderne. “Am vrut sa trasam directia clara a ordinii, intr-o lume a modei, in care trend-urile se intrepatrund si se confunda”, a spus Paul Surridge, directorul creativ al brand-ului.        

Paleta cromatica aminteste de lucrarile lui Carravagio si juxtapune nuante puternice de rosu si oranj, cu tonuri de sienna, maro, gri antracit, kaki si olive. Bumbacul a fost “mixat” cu lana, iar gulerele inalte si reverele late au amplificat “aerul” futurist al acestei colectii, in care functionalitatea si-a dat intalnire cu esteticul. Colectia este dedicata viitorului, dar este bine ancorata in trecut si traditie, conturand o garderoba urbana si contemporana, in care elementele traditionale s-au impletit armonios cu “constructiile” si texturile inovative.

Prezenta in magazinul Sport/Couture, din Baneasa Shopping City, colectia de toamna-iarna Z Zegna se adreseaza barbatilor increzatori, dar cu o atitudine relaxata, stapani pe stilul si alegerile lor vestimentare.  Z Zegna este linia moderna si inovativa a celebrului brand Ermenegildo Zegna, dar care este destinata consumatorilor tineri de moda.
Nu este de mirare ca hainele  si accesoriile Z Zegna sunt preferate de nou “val” de cantareti si actori de la Hollywood, precum Joe Jonas (Jonas Brothers), Robert Pattinson si Taylor Lautner (Twilight) sau Josh Hutcherson (Hunger Games).Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *