Show-uri fashion din Romania – cateva evenimente pe care sa nu le ratezi in 2019

Anul 2019 vine cu o multime de evenimente pe care nu trebuie sa le rateze nicio impatimita de moda care se respecta. Participarea la prezentari de moda, produse cosmetice sau accesorii te tin la curent cu ultimele tendinte si te fac sa fii mereu in pas cu moda. Afli ce trebuie sa porti in acest sezon si ce este indicat sa mai arunci din garderoba.

Marile case de moda deja au stabilit regulile pentru anul 2019, iar cu ajutorul evenimentelor din Romania poti fi si tu in pas cu moda de la Milano sau Paris. Iata cateva evenimente pe care nu trebuie sa le ratezi in 2019.

MODEXPO I si MODEXPO II

Expozitiile se vor desfasura in lunile martie si septembrie 2019. Cele doua evenimente reprezinta cel mai mare vernisaj international de textile, imbracaminte, pielarie, incaltaminte si marochinarie din Romania. Ambele prezentari vor avea loc la complexul expozitional Romexpo. Într-un spatiu de cateva mii de metri patrati vor fi prezente sute de firme din Romania si din strainatate, toate vor pune pe rafturi cele mai bune produse la cele mai accesibile preturi. Vizitatorii vor putea admira si cumpara articole de imbracaminte si incaltaminte, accesorii si pielarie.

Un alt eveniment pe care nu trebuie sa-l ratezi este expozitia Cosmetics Beauty Hair, aceasta se va desfasura in perioada 19-22 septembrie 2019, tot la Romexpo. Expozitia va cuprinde produse si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura. Este cel mai important eveniment de beauty din Romania. Eveniment de top pe piata industriei cosmeticelor, va prezenta si in acest an tendintele sezonului in materie de frumusete.
An de an la Cosmetics Beauty Hair participa cele mai importante companii din industria cosmetica si de infrumusetare, un domeniu dinamic si spectaculos care se dezvolta in fiecare an, aducand frumusetea si aspectul glamour in lumina reflectoarelor.

Reunite intr-un singur pavilion Romexpo peste 100 de companii din Italia, Spania, Bulgaria, Romania, Țarile Baltice vor prezenta ultimele tendinte in materie de hair-styling, ingrijire corporala si make-up. Un loc aparte in cadrul expozitiei il va avea cosmetica naturala, care an de an cunoaste o ascensiune fulminanta.

Un alt eveniment grandios al modei pe care trebuie sa-l urmaresti, daca nu ai ocazia sa participi este Bucharest Fashion Week. Festivalul va avea loc in 2019 si va pune la dispozitia publicului cele mai interesante prezentari de moda. La eveniment isi vor da intalnire designeri renumiti si incepatori, critici de moda, vedete de televiziune si toti cei pentru care tentintele modei reprezinta un stil de viata. Vor fi prezentate cele mai extravagante colectii haute couture, dar si cele mai exclusiviste colectii pret-a-porter.

Un alt eveniment premium in domeniul modei este a 12 a editie a Feeric Fashion Week. Organizat la Sibiu in luna iulie, festivalul aduna in Transilvania cei mai renumiti designeri si impatimiti ai modei din toata Europa. În perioada festivalului, cele mai prestigioase reviste de moda din lume isi trimit reprezentantii la Sibiu pentru a promova online si la televiziuni, aceste evenimante. Festivalul se desfasoara in mai multe locuri emblematice din Sibiu, cum ar fi Muzeul Astra, Palatul Brukenthal, Piata Mica sau pe Strada Cetatii din oras.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *