Femeie de afaceri sau nu, ai nevoie de una dintre aceste genti de dama elegante, functionala si practica. Cand o vei aseza pe masa de consiliu ea va fi o declaratie ferma a increderii de care dai dovada, transformand un gest specific barbatilor, intr-o declaratie de putere si incredere. Iata sase modele de genti dama care te pot inspira.

Servieta din piele maro pentru femei

Datorita curelei lungi, acest gen de servieta este perfecta pentru a fi purtata pe umar, dar si in mana de catre o femeie de afaceri. Ea va avea un puternic impact, mai ales daca este realizata din piele de calitate, durabila. Bine structurata si compartimentata, iti va oferi spatiile necesare pentru a transporta laptopul, dispozitivele mai mici si cartile. Este ideala pentru birou, intalniri de afaceri sau interviuri.

Geanta de laptop, Slim Fit, pentru femei

Geanta perfecta pentru ca tu sa arati modern fara a depune eforturi suplimentare, eleganta si cat se poate de aspectuoasa, atat pe exterior cat si pe interior. Poate depozita multe lucruri, deoarece modelul Slim Fit este suficient de mare in interior pentru a tine laptopul, cartile, articolele de machiaj si alte accesorii.

Geanta din piele Bostanten, pentru laptop, destinata femeilor

Aceasta este o servieta de exceptie, realizata din piele de calitate superioara. Este o geanta rezistenta cu care poti cara greutati mari. Cureaua lunga este dotata cu o catarama metalica si iti permite sa porti geanta pe umar atunci cand vrei sa ai mana libera.

Geanta clasica stil postas, pentru femei

Acest model de geanta se poate gasi intr-o mare varietate de stiluri si optiuni. Este ideala pentru o femeie energica si o mama grijulie, fiind perfecta pentru a fi folosita la munca, dar si in excursiile in parc cu familia.

Geanta de serviciu

Gaseste echilibru intre viata profesionala si viata personala cu un model de geanta care se poate purta atat la serviciu, cat si in situatiile familiale. Bine compartimentata si dotata cu sisteme inteligente de depozitare, cu spatiu pentru laptop si manere elegante, geanta de serviciu este ideala pentru calatorii, fiind incapatoare, practica, functionala si, totodata, eleganta.

Geanta Cole Haan Benson Tote de lucru

Acest model de geanta este alegerea excelenta daca vrei sa ai mai mult decat o simpla servieta. In ea poti pune laptop-ul in timpul zilei, iar seara o poti folosi pentru o iesire cu familia sau cu prietenii. Este o geanta multifunctionala, bine structurata si compartimenta, cu manere lungi care o fac usor si confortabil de purtat. Ideala pentru tinutele de afaceri, dar si pentru cele mai relaxate. Cu siguranta ca acest model de geanta te va ajuta sa faci o declaratie nu numai a fermitatii si puterii, dar si a elegnatei si feminitatii.

Profita de ofertele de sezon, acceseaza link-ul bewonderful.ro si completeaza-ti tinuta cu propria declaratie de feminitate si putere, intr-o lume in care se spune ca numai barbatii pot reusi – aceea a afacerilor.

Incarca mai multe articole
Incarca mai multe articole de Livia Panait
Incarca mai multe articole in Trendy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *