cele mai bune filme din toate timpurile

LACOSTE_colectia_aniversaraIn 2013, LACOSTE aniverseaza 80 de ani de cand este un simbol al elegantei casual atat in lumea modei, cat si in cea a sportului de performanta. Aceasta aniversare este o oportunitate pentru brand de a celebra cei 80 de ani de existenta prin deschiderea unui  magazin in  noul centru comercial Promenada Mall Bucresti. 

Noul magazin LACOSTE, dedicat barbatilor

Infiintat in 1933 de catre tenismanul si inventatorul René Lacoste, medaliat la Olimpiada din 1924, brandul LACOSTE a fost mereu aproape de atletii din intreaga lume. Nu doar ca a revolutionat sportul, dar René Lacoste si-a pus amprenta si asupra modei, el fiind creatorul stilului “elegant casual”.

Produsele LACOSTE respecta mosternirea sportiva a creatorului lor, oferind o gama larga de produse de calitate superioara destinate barbatilor, femeilor si copiilor. Cu aceasta mostenire puternica in spate, nu e de mirare ca brandul LACOSTE a devenit partener oficial al Echipei Olimpice Franceze, cu care impartaseste valori importante pentru sport precum tenacitatea, bucuria de a trai si spiritul competitiv.

Noul magazin LACOSTE este dedicat barbatilor si este situat la etajul I al noului centru comercial Promenada Mall Bucuresti.  Simbol al elegantei casual, brandul LACOSTE  va propune colectia aniversara pentru barbati a sezonului toamna-iarna 2013/2014.

Noua colectie LACOSTE pune accent pe legendarul tricou polo L.12.12. Faimosul tricou este  piesa-cheie in colectia LACOSTE pentru toamna-iarna 2013/2104. Acest tricou deriva din imbracamintea sport, dar a devenit in decursul timpului o piesa vestimentara iconica in lumea modei. Tricoul polo L.12.12 si stilul sau chic nonconformist sunt vedetele noii colectii LACOSTE.

Astazi, exista 90 de variatii ale tricoului polo LACOSTE, cu designuri diferite pentru  barbati, femei si copii. Clasice sau moderne, tricourile polo sunt confectionate din diferite materiale si in culori dintre cele mai variate, cate 55 de nuante noi in fiecare sezon.

LACOSTE  propune pentru acest sezon piese vestimentare si accesorii usor de purtat si elegante ca stil si design: tricouri din piqué cu guler inalt, pulovere din lana, mohair si bumbac, jachete groase pentru toamna-iarna, genti si incaltaminte din piele, caciuli si manusi calduroase.

Barbatii  si nu numai sunt asteptati in noua locatie a brandului  cu produse de cea mai buna calitate, echipamente sportive, imbracaminte, incaltaminte si accesorii pentru barbatul modern preocupat de viata sanatoasa si un stil vestimentar urban chic.

Doua produse LACOSTE se vand azi in fiecare secunda in magazinele si reprezentantele LACOSTE din cele 114 tari in care brandul  este prezent. In Romania, brandul LACOSTE este prezent in Bucuresti (Bucuresti Mall, Baneasa Shopping City, Plaza Shopping Centre, Promenada Mall), Cluj Napoca (Polus Center) si Constanta ( City Park Mall).

Incarca mai multe articole
Incarca mai multe articole de Cristina Matei
Incarca mai multe articole in Haine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *