cele mai bune filme din toate timpurile

Diamantele sunt cele mai bune prietene ale fetelor! Toamna aceasta, rubinele, safirele, topazele, ametistele si smaraldele au decorat pantofii sport, de la Vans!

Nu este vorba de aplicarea lor la propriu, ci de un print extravagant, imaginat de designerii celebrului brand de pantofi sport si “aplicat” cu multa indrazneala pe canvas-ul modelului Vans Authentic Lo Pro Jewels Skate.

Daca ai facut o pasiune pentru bijuterii, atunci cu siguranta iti va placea modelul Vans Authentic Slim Chain cu “siraguri din perle”, lanturi si medalioane in forma de cheite aurii. Vor arata grozav, atat in combinatie cu o pereche de skinny-jeans, cat si cu o rochie scurta si mulata. Te poti inspira din stilul Rihannei, Ritei Ora, Miley Cyrus sau Kristen Stewart, fane declarate ale brand-ului care poarta tenisi, chiar si la tinute elegante.

Disponibili in magazinul VGeneration din Afi Palace Cotroceni, cel mai mare retailer autorizat de  pantofi sport Vans din Romania, aceste accesorii “cool&hip” sunt  preferate, atat de vedetele de la Hollywood, cat si de skateri, surferi, snowboarderi sau practicanti de BMX. Vans este o forta globala in industria de action sport, dar ramane in pas cu trend-urile. Numai anul acesta, Vans a colaborat cu Kenzo, cu care a lansat o colectie capsula si cu celebra trupa Metallica.

Incarca mai multe articole
Incarca mai multe articole de Cristina Matei
Incarca mai multe articole in Noutati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *