Si copiii pot purta haine si accesorii “de firma”!

Burberry kids inimioareSectorul modei de lux pentru copii a luat un avant remarcabil in ultimii ani. Cu o noua generatie de “pitici glam”, printre care se numara Romeo si Harper Beckham, Suri Cruise, Kingston Rossdale, Blue Ivy Knowles, Anja Ambrosio Mazur si Skyler Berman, copiii  si parintii  care vor sa isi transforme copiii in “mini-me” au acum suficiente modele al caror stil sa il urmeze.

In acest context, Burberry a lansat o colectie de haine care acopera toate grupele de varsta, de la nou nascuti, pana la copii de 14 ani. Inspirate din arhivele brand-ului, hainele din linia Burberry Kids sunt realizate din materiale inovative si fac o puternica referire la linia Prorsum, prezentata pe catwalk, de celebrul brand britanic.

Burberry kids geaca piele

Trench-uri clasice cu aplicatii din cauciuc, jachete din piele, tricotaje, rochii si pulovere cu motivul inimioarelor, precum si piese vestimentare cu celebrul material cadrilat si cavalerul Burberry, toate aceste elemente se regasesc in colectie Burberry Kids.

burberry kids colorat

Linia pentru copii, Burberry este disponibila in Romania in magazinul din strada Luterana, nr 4 si in magazinul Sport/Couture, din Baneasa Shopping City.

Foto: Burberry

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *