Rochii fabuloase pentru Anul Nou

CristalliniOrice artist are o muza! Daca in Grecia antica Clio, Melpomene, Terpsihora, Erato, Polyhymnia, Calliope si Urania i-au insufletit pe artisti si i-au ‚rasfatat” pe zei, in zilele noastre admiram „muzele” contemporane, care prin stilul si atitudinea lor inspira tanara generatie pasionata de moda. Brand-ul de rochii de seara Cristallini le-a ales pe „Fabulous Muses”, Diana Enciu si Alina Tanasa sa poarte creatii spectaculoase, din colectia de toamna-iarna 2013-2014.

Acestea s-au metamorfozat in fata obiectivului de fotografiat in „sculpturi” vii, prin intermediul rochiilor sirena cu dantela, broderie si paiete cu efect 3D. Coborate parca dintr-un tablou olandez, Alina si Diana au emanat o eleganta desavarsita  in rochii din matase si tul Cristallini “garnisite” cu broderie manuala si pene de lebada, in decorul clar-obscur al Casei Vernescu.

Daca Thalia era zeita festivitatilor si banchetelor luxoase, Fabulous Muses au evocat filmul „Eyes wide shut” in rochii ispititoare cu insertii de dantela Chantilly sau din material transparent, broderie si pene extravagante.

Muza a elocventei si muzicii, Calliope era considerata cea mai inteleapta muza si purta in mana o harpa. Fabulous Muses au ales pianul drept instrumentul muzical pe acordurile caruia sa vibreze, in rochii pasionale din voal de matase, in tonuri de rosu aprins si burgundy.

Destinate evenimentelor festive ale sezonului rece (Craciun, Revelion, cocktail-uri, gale, evenimente mondene si petreceri) , rochiile Cristallini contureaza armonios silueta, capata un aspect extravagant prin asocierea paietelor stralucitoare cu tul-ul si provoaca imaginatia prin voalurile fluide, innobilate de broderia cusuta manual, dantela Chantilly, aplicatiile din pietre si paiete.

Colectia de toamna-iarna 2013-2014 este disponibilă pe site-ul www.cristallini.ro  si la showroom-ul din Bd. Splaiul Unirii, nr 108. In luna decembrie, la orice rochie achizitionata clientii primesc si o pereche de pantofi, la alegere.

Foto: Absolutely Faboulous Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *