cele mai bune filme din toate timpurile

Visul zilelor de iarna incepe in iuresul cumparaturilor, in cautarea cadoului perfect de sarbatori.  In cea mai efervescenta si festiva perioada din an, spiritul sarbatorilor ne indeamna sa fim mai buni si generosi, mai aproape de toti cei dragi. Pentru dragostea lor statornica si grija lor neobosita, femeilor speciale din viata noastra le oferim, de sarbatori, CADOUL PERFECT: pachetul  GlykoLift* Ivatherm, ser si crema cu efect de lifting.

 *Pachetul GlykoLift contine crema cadou.

Studiile recente efectuate pe glicani- structuri complexe ale celulelor corpului uman- lanseaza un concept de ingrijire revolutionar a pielii mature, o abordare anti-aging globala bazata pe glicobiotehnologie. Zaharurile complexe care se regasesc in celule nu au numai rol energetic si structural. „Ne aflam in plin proces de declarare a nobletei zaharurilor, iar cercetarile asupra acestor molecule fabuloase reprezinta doar inceputul”, declara Gerard Redziniak, inventator si consultant stiintific in cosmetologie, viitorul Presedinte al IFSCC* Congress, Paris, 2014.

INOVATIE: Glicanii sunt zaharuri complexe esentiale pentru comunicarea dintre celulele corpului uman. Odata cu inaintarea in varsta, eficienta glicanilor este mult diminuata. GlykoLift restabileste comunicarea dintre celulele pielii si transmite catre fibroblasti mesajul de productie a colagenului. Pielea isi recapata fermitatea, elasticitatea si supletea.

GlykoLift reface microrelieful pielii cu reducerea ridurilor, imbunatateste textura pielii mature, fragile si subtiri. Crema este formulata astfel incat sa mentina pielea hidratata printr-o bariera protectoare intre interior si exterior, iar serul are rolul sa penetreze mai in profunzime si sa livreze ingredientele active. Aplicarea asociata a cremei si serului are efect de netezire, imediat şi pe termen lung, oferind incantatoarea senzatie de „stergere a timpului”. GlykoLift regenereaza si intinereste pielea in profunzime prin:

–          intinerirea fibroblastilor si refacerea fibrelor de colagen

–          sinteza acidului hialuronic si a lamininei 5

Glicostiinta sau „stiinta zaharurilor” este una dintre cele mai importante tendinte stiintifice actuale in ingrijirea pielii mature. Produsele gamei GlykoLift contin 4 ingrediente active inspirate din glicostiinta, cu proprietati complementare care maximizeaza eficienta lor:
– Glycokine Factor S – oligozaharida a acidului glucuronic, o secventa naturala de zahar – obtinuta prin biofermentare;
– Extract de alge brune (Phycojuvenine);
– Polizaharide extrase prin biofermentare din ovaz si drojdie;
– Acid hialuronic.

GlykoLift Crema este foarte bogata in ingrediente active: Glycokine Factor STM , Extract de alge brune (Phycojuvenine), Polizaharide obtinute prin biofermentare, Acid hialuronic cu greutate moleculara mare, Unt de Karite, Glicerina (de origine vegetala), Vitamina E, Soft-focus powder (pulbere cu efect optic de estompare a ridurilor).

GlykoLift Ser contine aproximativ aceeasi combinatie de ingrediente active, dar intr-o concentratie mai mare. Serul a intrat in rutina ingrijirii zilnice a pielii. Serul GlykoLift este o solutie apoasa, lejera, ale carei ingrediente sub forma de molecule mai mici penetreaza in profunzime. Este foarte rapid absorbit in piele. Se aplica inaintea cremei anti-aging GlykoLift.

Gama anti-aging GlykoLift nu contine parabeni si este testata dermatologic impotriva iritatiilor. Se aplica seara si dimineata pe fata si gatul perfect curate.

Vino in magazinul online Ivatherm si descopera toate pachetele-cadou pregatite special pentru sarbatori! https://ivatherm-shop.ro/

  • Resveratrox Forte

    Resveratrox Forte reduce grosimea stratului adipos prin stimularea lipolizei (degradarea g…
  • Trendy in februarie: Pachet UNA Anti-aging

    Fiind o inovatie reala, ingredientul sau, PhytoCellTech™ Alp Rose– extras de celule …
Incarca mai multe articole
Incarca mai multe articole de Cristina Matei
Incarca mai multe articole in Beauty

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *