Orient – printre cele mai cautate marci de ceasuri cumparate de romani in 2017

Un studiu WatchShop arata care sunt principalele marci cautate de romani, in anul 2017, cu privire la ceasurile de mana. Ceasurile cele mai cumparate au fost din mai multe marci. Printre aceste marci se afla si ceasurile Orient, Fossil, Accurist, Casio, Festina, Seiko, Tissot si alte marci nisate.

Ce este interesant este faptul ca de-a lungul anului, peste 70% dintre ceasurile cumparate de romani sunt ceasuri barbatesti. Aproximativ 25% dintre ceasuri reprezinta modele de dama, iar restul sunt ceasuri de copii.

 

Ce preturi platesc romanii pe un ceas de mana?

Majoritatea clientilor a cumparat ceasuri din categoriile mid-level, platind intre 301 lei si 800 de lei pe un model (reprezentand 45% din totalul achizitiilor) si mass-market, cu preturi sub 300 de lei (40%). Restul de 15% dintre ceasurile vandute sunt categoria premium, cu preturi ce depasesc 800 lei.

Marca Orient este o marca japoneza, cu modele inedite, bazate pe mecanism quartz sau automatic, avand la dispozitie mai multe tipuri de colectii. Exista si ceasuri Orient clasice, dar orice client poate accede si la colectii conemporante sau cu accent sportiv.

Pentru un astfel de ceas, un client ar urma sa scoata din buzunar o suma cuprinsa intre 300 si chiar peste 2500 de lei, in functie de gama si aspecte tehnice.

 

De ce sa alegi un ceas de mana din marca Orient?

 

Marca de ceasuri Orient este cu adevarat un brand extraordinar. Ceasurile Orient sunt un exemplu de design clasic cu functionalitati moderne.

Orieent este una din marcie de precizie, la nivel global fiind cunoscuti pentru calitatea si precizia cu care se efectueaza mecanismele interne. Maiestria si fiabilitatea sunt doua dintre cele mai cunoscute capacitati ale marcii Orient.

Exista in aceasta umbrela a brandului Orient si ceasuri mecanice si ceasuri quartz sau automatice. Ceasurile mecanice Orient sunt cunoscute pentru calitate si pentru fiabilitate. Iar intreaga marca reflecta un prestigiu cu totul aparte.

De asemenea, brandul incearca sa promoveze cat mai mult ecologismul, asa incat, daca sunteti in cautarea unui ceas elegant, ieftin si care sa se imprieteneasca rapid cu mediul, marca de ceasuri Orient este ceea ce cautati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *