Luminita Cosleacara – Portret de designer

Luminita Cosleacara nu si-a dorit dintotdeauna sa devina designer, insa aptitudinile si educatia au impins-o spre acest domeniu. Ea si-a dorit sa devina, pe rand, mama, profesor, arhitect, scriitor, insa latura artistica dominanta, pasiunea pentru literatura, arta si cinematografie i-au indreptat pasii spre moda.

Luminita Cosleacara – Portret de designer

Luminita a decis sa aleaga designul de moda atunci cand si-a cautat propria rochie de mireasa. Atunci a avut revelatia faptului ca poate sa isi puna amprenta asupra stilului acestor rochii si a decis sa creeze propria linie de rochii de mireasa.

Luminita Cosleacara - designer
Luminita Cosleacara – designer

A descoperit, treptat, oportunitati pentru afacerea ei, incepand cu furnizori de tesaturi si accesorii de calitate, pe care i-a intalnit la targurile internationale de moda. Intr-un moment cand piata romaneasca nu oferea tesaturi de calitate, Luminita Cosleacara avea avantajul de a folosi tesaturi de o calitatea superioara, despre care fashion desingner-ul spune ca sunt materiale “fara de care aceste rochii nu prind viata”.

De altfel, emotia si sentimentele sunt cele care o ajuta atat la crearea colectiilor si dau personalitate rochiilor, insa acestea sunt si criteriile de care Luminita Cosleacara considera ca viitoarele mirese trebuie sa tina cont atunci cand isi aleg rochia de mireasa: “Rochia perfecta este rochia care le va transmite emotie, care le va exprima personalitatea si le va tranforma in personaje romantice!”.

Poti citi articolul integral despre designerul Luminita Cosleacara pe Woman2Woman.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *