Luminita Cosleacara, despre dantela ca simbol al feminitatii

Luminita Cosleacara - rochii de mireasa dantela trendylandDantela, ca material dominant al unei rochii de mireasa, ar putea sa o incarce sau dimpotriva, sa ii dea o nota delicata, extrem de feminina. De altfel, marii designeri internationali sunt de parere ca, atat timp cat contureaza frumos anumite parti ale corpului, punandu-le in valoare, dantela nu incarca rochia de mireasa. Luminita Cosleacara, de altfel, recomanda acest material ca tesatura dominanta a rochiei.

Autor: Roxana Chingaru

Luminita Cosleacara, despre dantela ca simbol al feminitatii

Designerul roman, Luminita Cosleacara, ne recomanda rochiile de mireasa din dantela.

Luminita Cosleacara (designer): “Subtilitatea dramatica a transparentei dantelei pe piele, broderiile realizate din mix-uri de dantele si aplicate in doze controlate, potenteaza farmecul oricarei rochii de mireasa.”

Designerul de origine franceza, Claire Pettibone, ne propune  rochii  de mireasa vaporoase, in care sa te simti cat mai lejer, nu incorsetata.

Realizate din texturi luxoase si tesaturi care complimenteaza fiecare stil si personalitate, Maria Senvo doreste sa le ofere mireselor ceva unic si care va fi mereu in trend.  Conceptul Maria Senvo este de a incuraja miresele sa imbratiseze unicitatea si individualitatea lor intr-un mediu curat si relaxat in care orice merge.

Si modelul de rochie de mireasa Klara, al atelierului Divine, este realizat tot cu ajutorul dantelei  care dezgoleste frumos si pune in evidenta in acelasi timp umerii si spatele, accentueaza decolteul cu ajutorul unei brose care da un aer interbelic rochiei si iti confera un stil retro. Trena frumos conturata cu ajutorul broderiei te duce cu gandul la perioada interbelica si te face sa te simti ca o adevarata printesa.

Luminita Cosleacara: “Simbol al feminitatii, dantela, aplicata in abordari diferite in functie de stilul si inspiratia rochiei de mireasa, creeaza o aura de romantism seducator viitoarei mirese!”

Astfel, marii designeri ne propun sa purtam cu eleganta cuvenita pretioasa dantela, care scoate in evidenta o rochie cat de simpla.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *