Jeansii eco, preferatii Alessandrei Ambrosio!

Jeansii eco Alessandra Ambrosio“Mai putin consum de apa, mai putin consum de energie, mai putine chimicale”, este dezideratul brand-ului de jeansi AG Adriano Goldschmied, preferatul vedetelor de la Hollywood. Printr-o tehnologie care are la baza ozonul, compania produce jeansii eco, jeansi prietenosi cu mediul care se bucura de o imensa popularitate dincolo de Ocean.

Printre vedetele care prefera acest brand de jeansi se numara  top modelul brazilian, Alessandra Ambrossio, unul dintre Ingerii  Victoria’s Secret. De fiecare data, cand iese cu fetita sa la plimbare, la cumparaturi sau la plaja, Alessandra se imbraca cu “eco- jeansi”. Fie ca poarta o pereche de pantaloni scurti din denim, intr-o pereche de skinny jeans sau in pantaloni cargo, ea arata sexy si relaxata!

Ce caracteristici au jeansii eco pe care Alessandra Ambrosio ii poarta obsesiv

Ozonul este unul dintre cele mai puternice dezinfectante care poate fi folosit la purificarea mancarii si a apei. Mai nou, acest element chimic s-a dovedit a fi foarte util in industria denim-ului, iar Koos Manufacturing cel care produce din anul 2000 jeansii AG Adriano Goldschmied a integrat cu succes acest proces in fabricile din Mexic si Los Angeles.

Tehnologia pe baza de ozon este folosita in procesul de finisare al tesaturii din denim. In mod normal, jeansii sunt spalati in mari cantitati de apa pentru a se elimina excesul de cerneala si chimicale folosite in vopsirea tesaturii. Cand un material din denim este “ozonizat” , consumul de apa, de energie si de chimicale este drastic redus, cu pina la 25% pe an.

Unde gasesti jeansii eco

Disponibili in magazinul Sport/Couture din Baneasa Shopping City, jeansii Adriano Goldschmied foloseste fibre “eco-concious” care sunt prietenoase cu mediul si nu te imbolnavesc. S-a dovedit stiintific ca oamenii sunt foarte sensibili la hainele, pe care le poarta. Acestea contribuie la dezvoltarea bolilor de piele, cat si la nivelul general de toxicitate. Asa ca, ar fi mai bines a le eviti!

In plus, brand-ul AG Adriano Goldschmied, prin organizatia non-guvernamentala Water contribuie la furnizarea de apa curate si sigura oamenilor din tarile in curs de dezvoltare!

Foto: PR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *