cele mai bune filme din toate timpurile

Odata cu lansarea Colectiei de rochii de mireasa si de rochii de seara Poetica 2014, Divine Atelier va invita sa descoperiti noul website proaspat relansat. Cu un look mult mai atragator noul site pune accentul pe imagine si usabilitate.

divine site nou

Astfel, va invitam saintrati pe www.divine.ro unde va va intampina un homepage spectaculos in care noile colectii de Rochii de mireasa si Rochii de seara sunt puternic evidentiate si contin descrieri ale conceptelor colectiilor dar si ale tesaturilor folosite. Tot aici puteti afla informatii despre ultimele noutati pregatite de Divine Atelier si puteti descoperi cateva din Miresele Divine.

Din punct de vedere al structurii noul site www.divine.ro se imparte in:

  • Homepage, descris mai sus
  • Rochii de mireasa – este categoria in care aveti o scurta prezentare a tuturor colectiilor de Rochii de mireasa.Din aceasta pagina puteti accesa fiecare colectie, iar in cadrul colectiilor puteti vizualiza imagini cu fiecare rochie de mireasa dar si o scurta descriere.
  • Rochii de seara – are aceeasi structura ca rochiile de mireasa.
  • Mirese Divine  Subcategoriile news sau evenimente va prezinta cele mai importante informatii despre Divine Atelier dar si despre cele mai importante evenimente. Subcategoria Mirese Divine este practic o galerie foto cu o selectie de fotografii ale mireselor care au decis sa poarte creatiile Divine Atelier. Acestea sunt cateva din principalele noutati ale noului website Divine Atelier!

Pentru a-l descoperi va invitam sa-l accesati la acest link: www.divine.ro

Incarca mai multe articole
Incarca mai multe articole de Cristina Matei
Incarca mai multe articole in Haine femei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *