cele mai bune filme din toate timpurile

Tuturor ne plac darurile frumoase, insa copiii le adora, cu atat mai mult cu cat ei nu isi pot cumpara nimic singuri si nici nu ar spune “nu” unei jucarii noi. Se pune intrebarea, insa, cum poti alege un dar care sa ramana interesant pentru o perioada indelungata, sa reziste in timp si, totodata, sa fie educativ si, de ce nu, sa corespunda tendintelor prezente.

Cum poti sa alegi cadoul perfect pentru copiii moderni
Sursa foto: lapetitearmoire.ro

Ce ar trebui sa iti amintesti pentru un cadou pentru un copil

Copiii si tendintele societatii s-au schimbat, nimic nemaifiind la fel ca atunci cand eram noi mici. De aceea, in prezent, alegerea darului potrivit pentru un copil poate fi o provocare, daca nu stii la ce anume ar trebui sa fii atent.

Iata ce ar trebui sa ai in vedere in 2020 cand achizitionezi un cadou pentru un copil:

  • Metodele vechi nu mai functioneaza;
  • Uneori copiii stiu mai multe decat adultii despre gadget-urile moderne;
  • Pentru noile generatii lucrurile materiale nu mai au aceeasi valoare ca pentru adulti;
  • Cadoul ar trebui sa completeze un act de comunicare si nu doar sa fie util. Comunicarea declanseaza emotii care vor crea stari de bucurie copilului, atat in prezent, cat si in viitor.

Cadoul nu trebuie sa fie neaparat pentru o ocazie sau o zi speciala

De obicei oferim daruri de ziua de nastere sau de Craciun, dar un cadou oferit pe neasteptate, fara niciun motiv, poate face o impresie mult mai puternica. Acesta poate fi un cadou pe care copilul si-l va aminti pentru mult timp. De exemplu, o papusa material textil care aminteste de un anumit moment petrecut impreuna poate fi un dar foarte inspirat.

Asigura-te ca cel mic isi doreste cu adevarat acel cadou

Cand alegi un cadou pentru un copil trebuie sa fii sigur ca ii va placea. Si, pentru ca nu poti pur si simplu sa il intrebi, vei avea nevoie de indicii. Poti incerca sa consulti istoricul cautarilor in Google, pe telefonul sau tableta copilului.

Poti sa ajuti copilul sa completeze o colectie

Daca cel mic iubeste Lego, sau are deja o papusa textila care ii place foarte mult, un nou joc Lego sau o alta papusa, care sa ajute la formarea unei colectii, s-ar putea sa il incante. Tot ce ai de facut este sa te asiguri ca cel mic inca iubeste acel gen de jucarii si ca s-a jucat cu cele pe care deja le are o perioada indelungata.

Alege daruri care sa poata fi utilizate cativa ani

Cu toate ca pare dificil, daca vrei sa faci cadoul perfect unui copil in 2020, afla ceea ce ii place si gaseste modelul care sa poata face fata provocarilor si in anii urmatori. De exemplu, daca este un gadget sau un joc de calculator, asigura-te ca se poate conecta cu sistemul pe care copilul il detine.

Asociaza darurile cu o poveste

Un cadou cu o poveste in loc de banalele cuvinte “acesta este un dar pentru tine” poate fi privit ca un dublu cadou. Spune-i copilului de ce ai ales acel dar, ce eveniment amuzant te-a inspirat sau cat timp ti-a luat sa il gasesti.

Daca vei tine cont de aceste aspecte inainte de a cumpara un cadou, este foarte probabil ca vai investi corect. Totusi, nu uita ca cel mai bun cadou pentru un copil sunt iubirea, atentia si toate amintirile si povesti le minunate care vor ramane.

Pentru cadouri inspirate pentru copiii moderni de orice varsta, acceseaza site-ul lapetitearmoire.ro unde vei gasi oferte variate si atragatoare.

Incarca mai multe articole
Incarca mai multe articole de Livia Panait
Incarca mai multe articole in Trendy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *