Ce fel de bijuterii poarta dansatorii profesionisti? Acum le poti integra in garderoba ta!

Stiai ca pe ringul de dans nu se poate purta chiar orice fel de bijuterie? La fel cum este important ca pantofii sa fie comozi si usori, la fel cum costumule trebuie sa fie spectaculoase dar sa ofere, tototdata, o mare libertate de miscare, la fel si bijuteriile purtate trebuie sa fie nu doar stralucitoare, dar si usoare si sa aiba un sistem de prindere rezistent. Crystal-Fashion® branding partener Swarovski ofera o gama larga de accesorii speciale pentru dans (dar care pot fi purtate si in viata de zi cu zi) – cercei, inele, bratari sau seturi intregi, realizate exclusiv din cristale SWAROVSKI® ELEMENTS.

Atelierele Crystal-Fashion® si-au creat in timp o identiatate proprie, cladita pe pasiunea pentru cristale, pe ambitia de a crea modelele exact dupa dorinta clientului si indrazneala de a accepta orice provocare tehnica aproape imposibila: „constructia pe silicon transparent”, cristale asezate in diferite forme fara metal, prinse doar in silicon transparent. Aceasta inovatie a marcii Crystal-Fashion® ofera posibilitatea crearii unor forme voluminoase si foarte usoare! Bijuteriile devin compacte, usoare si singura parte metalica folosita este sistemul de prindere si atat! Rezultatul? Peste 3.000 de modele de bijuterii caracterizate de motto-ul: “Putin Metal si Mult Cristal”!

Ca in fiecare an, Crystal-Fashion® branding partener Swarovski a fost prezent timp de trei zile la concursul DaceMasters, unde a expus ultimele noutati in materie de accesorii de dans. Dance Masters, cea mai bine cotata competitite internationala de dans sportiv din tara, a avut loc la finalul lunii martie, la sala Polivalenta din Bucuresti. Desfasurate sub egida Federatiei Mondiale de Dans Sportiv (WDSF) si a Federatiei Romane de Dans Sportiv, cele trei zile de concurs au adunat peste 2.000 de dansatori de toate varstele, din 20 de tari, care s-au intrecut in maiestrie in fata a 50 de arbitri din toata lumea. Vals, tango, slowfox, samba, rumba sau cha-cha – sunt doar cateva din stilurile de dans care fascineaza publicul an de an.

Insa mai presus de concurs, este vorba de un spectacol al elegantei, al rafinamentului, al miscarilor cand extrem de delicate, cand energice si pline de forta, un spectacol al stralucirii! Iar pentru ca show-ul sa fie cu adevarat splendid, este nevoie de un “melanj” in care se impletesc talentul si munca dansatorilor, muzica aleasa, dar si costumele impresionante si accesoriile stralucitoare!

Crystal-Fashion®, branding partener Swarovski, in calitate de suporter si partener al Federatiei Romane de Dans Sportiv, a participat la acest eveniment deosebit, asa incat elita dansului sportiv mondial a putut admira si achizitiona bijuterii Crystal-Fashion®, destinate atat dansatorilor profesionisti, cat si publicului obisnuit. Pentru ca orice dansator profesionist stie ca accesoriile de calitate sunt un must-have atunci cand incepe spectacolul!

Cele mai spectaculoase modele de bijuterii de dans, unele dintre ele purtate si de celebritati din Romania, se pot achizitiona de pe site-ul www.crystal-fashion.ro.
***
In Romania, Crystal-Fashion® este Branding Partner Swarovski, si cel mai mare producator roman de bijuterii care foloseste exclusiv cristale marca „SWAROVSKI® ELEMENTS”.

Cristale sunt livrate direct din Wattens, Austria, in atelierul companiei din Cluj. Rezultatul? Bijuterii create si produse doar in atelierele Crystal-Fashion®, sub licenta Swarovski, folosind aceleasi cristale, dar cu un design si furnituri creatii proprii. Licenta presupune nu doar garantia calitatii superioare, ci si dreptul de folosire descriptiva a marcilor Swarovski si folosirea etichetei “Made with SWAROVSKI® ELEMENTS” alaturi de fiecare bijuterie a marcii Crystal-Fashion®. Acest „TAG”, folosit doar de trei marci din Romania, serveste ca si certificat de provenienta pentru cristale, o identitate vizuala al Elementelor Swarovski cu valabilitate pe plan mondial.

Crystal-Fashion® ofera cea mai larga gama de cristale, folosind tehnici de asamblare performante, astfel incat poate realiza orice model, dupa imaginatia clientului. Aceasta creativitate libera ofera marcii o identiate proprie, diferentiand-o de alti producatori, putand oferi resellerilor nu numai produse aflate in colectie, ci si exclusivitati create dupa dorinta acestora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *