cele mai bune filme din toate timpurile

Lunile primaverii poate fi lunile ideale pentru a va dedica lucrarilor casnice mici si mari. Expertii au intocmit o lista cu cinci renovari perfecte pentru lunile primavara. Inainte de a incepe, in special daca locuiti in Bucuresti, puteti apela si la firme amenajari interioare Bucuresti.

Renoveaza baia

Renovarea baii este intotdeauna un punct dureros, mai ales pentru toti cei care nu au a doua baie. Luna mai poate fi cea mai buna pentru a renova baia. Vara interventiile asupra baii nu sunt deloc recomandate, pentru ca vara este momentul in care iti vei dori sa te poti relaxa in apa si nu vei vrea sa ramai fara dus chiar in zilele toride.

Daca doriti sa faceti interventii importante, cum ar fi transformarea cazii intr-un dus sau schimbarea conductelor, primavara este cel mai bun moment de a chema un instalator sanitar si o echipa de meseriasi profesionisti. Chiar si pentru micile renovari ale baii, lunile primaverii sunt perfecte, mai ales daca doriti sa mergeti la Ikea, deoarece, cu o mare parte a populatiei in vacanta, aglomerarea este in general mai mica decat in ​​alte luni ale anului.

Vopsirea casei

Vopsirea in casa in primavara este foarte des intalnita. Primavara, dorinta de schimbare si ordine interna creste exponential si, datorita zilelor lungi, avem impresia ca timpul disponibil este mult mai mare si ca, prin urmare, ne putem dedica sa oferim mai multa ingrijire mediului.

Trebuie recunoscut faptul ca, chiar si din punct de vedere practic, cel mai bun moment pentru a-ti zugravi casa este de la sfarsitul primaverii pana la sfarsitul verii, astfel incat vopseaua sa se poata usca mai usor. Primavara este momentul perfect pentru zugraveli interioare, asadar daca locuiti in Constanta, nu ezitati sa apelati la o firma de amenajari interioare Constanta.

Atentie, daca este adevarat ca si caldura accelereaza timpii, zilele cu un nivel ridicat de umiditate pot reprezenta un obstacol in calea procesului de uscare a peretilor. Cand varuiti primavara, un alt avantaj practic este ca puteti lasa ferestrele deschise zi si noapte, fara a provoca pierderi de energie si caldura. Acest lucru face ca mirosul varului sa dispara mai repede, iar peretii nu dureaza mult sa se usuce. Cateva sfaturi despre materiale: tempera si vopseaua pe baza de apa sunt lavabile si ecologice, perfecte pentru camere, dar de evitat in baie si bucatarie.

Schimbarea ferestrelor si usilor

Schimbarea ferestrelor este o alta activitate de renovari pe care evitam sa o facem. Mai este luna indicata pentru acest tip de lucrari, deoarece nu este necesara retinerea caldurii si puteti sta fara corpuri de iluminat pentru cateva zile. Acelasi discurs facut pentru ferestre si usi se aplica si geamurilor de la veranda, care pot fi ignorate temporar atunci cand este foarte cald.

Si daca este vorba de ferestre din aluminiu, instalarea lor in timpul primaverii este o necesitate. Materialul este supus unor variatii datorate schimbarilor climatice, montarea acestora atunci cand temperaturile sunt deosebit de scazute inseamna riscul ca odata cu sosirea caldurii volumul lor sa creasca, provocand spargeri. Pentru a evita posibilele daune, este mai bine sa luati masuri pentru a continua primavara.

Lucrari de gradinarit

Gradina si terasa ar trebui sa fie deja in varf si mai mult decat utilizabile in mai. Daca nu, pentru toti cei care intarzie programul, incepand cu luna mai nu este o idee rea, deoarece zilele sunt lungi si nu trebuie ratata posibilitatea exploatarii spatiului verde.

Incarca mai multe articole
Incarca mai multe articole de Livia Panait
Incarca mai multe articole in Trendy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *