cele mai bune filme din toate timpurile

LA SalamiCasa de moda britanica Burberry a prezentat ieri la Londra, in Kensington Gardens, colectia de primavara-vara 2014, intitulata „Writers and painters”. Evenimentul a marcat reintoarcerea show-ului de moda masculin in orasul natal al brand-ului, dupa 10 ani in care acesta a avut loc la Milano.

Burberry – inapoi la Londra!

”Londra este orasul nostru natal si totodata un loc plin de energie creativa! Suntem mandri ca am prezentat colectia masculina aici! Ne-am dorit ca aceasta sa sarbatoreasca spiritul unic si sarmant al esteticii britanice cu o referire la Alan Bennett si David Hockney!”, a declarat Christopher BaileyChief Creative Officer Burberry.

Invitatii – printre care s-au aflat Tinie Tempah (muzician), actorii Hugh DancyDouglas BoothSuki Waterhouse, tenismena Serena Williams – au pasit catre Kensington Gardens pe o “alee de tara”, pe acordurile muzicianului Burberry Accoustic, L.A. Salami. In timpul prezentarii de moda au ascultat muzica live, interpretata de George Ezra, Clara Maguire, Squeeze si Divine Comedy.

hugh dancy&cristopher bailey foto burberry

cristopher bailey&tinie tempah david gandydouglas boothserena williams&cristopher baileyserena williams

Show-ul in care au defilat Charlie France, Alex Dunstan si Seb Brice a avut loc in aer liber si a facut o puternica referire la zona intelectuala si artistica a Marii Britanii, avandu-i ca sursa de inspiratie pe Alan Bennett (scriitor, scenarist, actor) si David Hockney (pictor, fotograf, designer de costume).

Materialele folosite in colectie au fost casmirul, matasea, lana si bumbacul, iar paleta coloristica a pus accent pe nuante de albastru, gri, bej camel, oliv, teracota, galben, roz si rosu. Tricotajelor subtiri, camasilor, jachetelor destructurate si clasicelor trench-uri, li s-au alaturat piese vestimentare noi precum, The Artist Jacket si The Loose Tie, dar si accesorii spectaculoase, precum geanta Duffle, ochelarii de soare Wave sau ceasul Britain Bright, intr-o editie limitata.

Ca de obicei, fanii din intreaga lume au putut urmari in timp real show-ul prin imagini, continut video si audio pe site-ul Burberry.com sau pe platformele sociale Facebook, Instagram sau Twitter. De asemenea, prezentarea de moda a fost transmisa in magazinele flagship Burberry, din Regent Street Londra, Milano, Paris sau Hong Kong.

Imediat dupa incheierea show-ului, consumatorii  de moda au putut accesa platforma Runway Made to Order, introdusa in luna februarie a acestui an, prin care si-au putut alege si achizitiona piese vestimentare si accesorii din colectie cu multe luni inainte ca acestea sa fie disponibile in magazine.

Acest serviciu le permite acum clientilor sa isi personalizeze hainele de strada si gentile cu placute gravate cu numele lor sau sa isi adauge initialele, pe noii ochelari de soare cu rama patrata, Wave Clear sau Wave Dot.  Initialele se pot grava cu laser si pe noul model de ceas automat, Britain Bright, realizat in Elvetia. Acesta va fi disponibil intr-un numar limitat de 10 piese si va putea fi comandat numai prin serviciul Runway Made to Order.

Casa de moda Burberry a fost infiintata in 1856. In Romania, magazinul Burberry se afla pe strada Luterana, nr 4, din Bucuresti.

Sursa foto: Burberry

Incarca mai multe articole
Incarca mai multe articole de Cristina Matei
Incarca mai multe articole in Haine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *