cele mai bune filme din toate timpurile

Cu totii am auzit de cristalele Swarovski, de frumusetea, stralucirea si versatilitatea lor, de multitudinea de nuante si culori a pietrelor, asociindu-le inevitabil cu luxul si eleganta. Iti doresti o astfel de bijuterie si, pe langa un design deosebit, vrei in primul rand sa ai garantia calitatii si originalitatii piesei pe care o porti, dar pentru asta trebuie intai de toate sa stii ce sunt de fapt cristalele Swarovski.

Swarovski

In 1895, Daniel Swarovski, un vizionar si inventator din Boemia, s-a mutat in Wattens, satuc tirolez din Austria, luand cu sine cea mai recenta inventie a sa: o masina de taiat si finisat cristale pentru bijuterii. Acesta a fost momentul care a revolutionat lumea modei si, in scurt timp, Swarovski a ajuns sa fie leader mondial in producerea de cristale de inalta calitate destinate industriei fashion, de bijuterii si, mai recent, pentru obiecte de iluminat, elemente arhitecturale sau design de interior.

Bijuterii Crystal-Fashion® made with SWAROVSKI® ELEMENTS

Astazi, compania de familie este prezenta in peste 120 de tari, avand profit de bilioane de dolari. Fabrica din Austria produce cristale atat pentru linia proprie de bijuterii Swarovski, (vandute in Swarovski boutique in mall-uri), create si asamblate de designerii Swarovski folosind design si furnituri proprii, cat si pentru a le distribui partenerilor agreati, din intreaga lume.

In Romania, Crystal-Fashion® este Branding Partner Swarovski si cel mai mare producator roman de bijuterii care foloseste exclusiv cristale marca „SWAROVSKI® ELEMENTS”.Cristalele sunt livrate direct din Wattens, Austria, in atelierul companiei din Cluj. Rezultatul? Bijuterii create si produse doar in atelierele Crystal-Fashion®, sub licenta Swarovski, folosind aceleasi cristale, dar cu un design si furnituri creatii proprii. Licenta presupune nu doar garantia calitatii superioare, ci si dreptul de folosire descriptiva a marcilor Swarovski si folosirea etichetei “Made with SWAROVSKI® ELEMENTS” alaturi de fiecare bijuterie a marcii Crystal-Fashion®. Acest „TAG”, folosit de doar trei marci din Romania, serveste ca si certificat de provenienta pentru cristale, o identitate vizuala al Elementelor Swarovski cu valabilitate pe plan mondial.

Crystal-Fashion® ofera cea mai larga gama de cristale, folosind tehnici de asamblare cu tehnologie dezvoltata, astfel incat poate realiza orice model, dupa imaginatia clientului. Aceasta creativitate libera ofera marcii o identiate proprie, diferentiand-o de alti producatori, putand oferi resellerilor nu numai produse aflate in colectie, ci si exclusivitati create dupa dorinta acestora.

Descopera minunatele bijuterii Crystal-Fashion® made with SWAROVSKI® ELEMENTS pe http://www.crystal-fashion.ro/ si pe pagina de Facebook CrystalFashion.eu.

Crystal-Fashion® – cand limita creativitatii este PROPRIA TA imaginatie!

Marca Crystal-Fashion® proprietatea Companiei Brosch, este o marca de bijuterii si accesorii create dupa ideile atelierului propriu dar si dupa imaginatia si cererea clientilor! Furniturile (partile metalice) folosite sunt cele mai moderne si special create pentru marca noastra Crystal-Fashion®. Marca nu comercializeaza produse finite ale altor producatori! Bijuteriile sunt create si produse doar in atelierele proprii!

Datorita extinderii productiei in serie, experientei si multiplelor tehnici folosite, marca „Crystal-Fashion®” a obtinut licenta Swarovski. Astfel incat foloseste exclusiv cristale marca SWAROVSKI® ELEMENTS”.

Incarca mai multe articole
Incarca mai multe articole de Cristina Matei
Incarca mai multe articole in Accesorii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *