Cei mai buni adidasi pentru jogging – 3 caracteristici principale ale acestora

Atat in lumea modei, dar mai ales in lumea sportului de performanta, anual specialistii analizeaza sute de modele de pantofi sport, pentru a realiza topul celor mai calitative incaltari pentru diverse activitati.

Anul acesta avem si un top al celor mai buni pantofi sport pentru jogging. Stim ca alergarea si exercitiile fizice, alaturi de o alimentatie sanatoasa, sunt importante pentru conditia noastra fizica. De aceea, astazi va vom prezenta topul celor mai bune incaltari care sa va sustina in aceasta activitate.

De asemenea, articolul vorbeste si despre top 3 caracteristici principale pe care orice incaltare ar trebui sa le aiba, pentru a putea fi catalogata ca potrivita in aceasta categorie.

1. Adidasii Overpronetor (o tehnica de design inovatoare regasita la incaltamintea pentru atleti)

Acest tip de adidasi sunt de obicei folositi pentru distanta mare. Alergarea este extrem de confortabila in ei, deoarece au o forma aerodinamica, iar tehnica de realizare a acestora (tehnica overpronetor) reda un confort prelungit degetelor.

Tehnica presupune ca talpa papucului sa se indoaie, dupa un mulaj perfect pe degete, asa incat sa ofere aderenta si in momentul plasarii piciorului pe pamant, in viteza, degetul mare si cel secund sa poata oferi un avant corpului, sa concentreze toata forta asupra lansarii organismului in fata.

Specialistii spun ca principalul avantaj in cazul acestor tipuri de pantofi sport este faptul ca ei favorizeaza viteza, datorita designului. Asadar, una dintre caracteristicile principale ale pantofilor de jogging este fiabilitatea la nivel de design.

2. Pantofii sport cu talpa inalta de spuma – Confort asigurat si durabilitate mare

Acesti pantofi sunt foarte confortabili, spuma suportand cu succes greutatea corpului, distribuind-o pe intreaga suprafata a labei piciorului. In plus, talpa inalta face ca alergatorul sa nu simta denivelarile si pietrele, pantofii fiind astfel foarte confortabili.

Confortul este caracteristica principala a acestor tipuri de pantofi sport. In plus, ei pot fi purtati nu doar in cadrul sesiunilor de jogging. Ei se pot asorta cu foarte mare succes si la tinute sport, dar si la tinute casual, in functie de culoarea lor.

Pentru mai multe idei cu privire la hainele pe care le-ati putea asorta la astfel de pantofi sport, vedeti tendintele de imbracaminte pe 2019 – 2020.  

3. Adidasii Drop – pentru stabilitate si aderenta suplimentara

Drop-ul in acest domeniu face referire la diferenta de inaltime intre partea din spate a papucului (calcaiul) si partea din fata (varful). Cu cat drop-ul este mai mare, stabilitatea este una mai buna, dar poate duce la anumite accidentari in cazul amatorilor.

Un drop mai mic este caracteristic pantofilor normali, iar acesta te va ajuta sa pasesti mai natural, avand mai multa aderenta. In acest caz insa vei avea probleme cu viteza, deoarece in momentul pasirii va trebui sa astepti ca intreaga suprafata a talpii sa-ti atinga pamantul, altfel te vor jena pantofii.

Acestea sunt principalele 3 lucruri la care trebuie sa fii atent atunci cand vrei sa iti achizitionezi o pereche de pantofi sport pentru jogging. Cele 3 caracteristici, alaturi de modul in care sunt concepute incaltarile iti vor spune daca acei pantofi sunt potriviti sau nu pentru stilul tau.

Alaturi de aceste caracteristici, te mai poti uita la rezistenta si la materialul din care sunt facuti adidasii. In plus, poti sa vezi si culoarea. Poate unii pantofi te vor motiva mai mult decat altii sa ii incalti si sa incepi miscarea. Sau poate ca unii sunt mai potriviti pentru personalitatea ta.

Pana la urma acest tip de pantofi sport nu sunt facuti in gluma. Ei sunt pantofi sport pentru alergatori profesionisti si sunt construiti pentru a genera performanta. Iar la acest nivel, fiecare detaliu conteaza, pentru ca detaliile fac diferenta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *