Atunci cand vrei altceva pentru tine…

Ok, ai terminat de construit/renovat locuinta. Muncitorii au plecat si te asezi pe canapeaua noua (parca e mai mica, dar culoarea e frumoasa). Aprinzi tigara, iei o gura de cafea si te uiti in jur … varul a iesit bine (mai ai de sters pe ici-colo), parchetul nu scartie si e pus pe sensul care trebuie. Covoarele nu le pui inca, dar le-ai probat si sunt “de-acolo”. Mobila au montat-o baietii si s-a incadrat bine (lipseste un surub, dar il aduc ei).

Termopanul e pus perfect si perdelele se imbina corect cu draperiile, dupa ce le-ai dat la scurtat. Aia de-au muncit la bucatarie au avut cel mai mult de suferit, dar a iesit cum ai vrut tu si pe urma ti-au facut si baile; sunt ok, dar mai vezi tu in timp … Mai trebuie schimbata rama de la tabloul bunicii ca l-ai scapat pe gresie si batute cuie pentru cele doua pe care ti le-au dat cadou cand ai luat draperiile. Ai pus lustrele si lampile (mai trebuie un bec cu filet mic si unul cu filet mare – LUMINA CALDA !). Deci … s-a terminat cosmarul !!!

Si totusi ceva nu se leaga … ceva lipseste … ceva care sa faca diferenta pentru cele 6 luni+ de zidit, varuit, sudat, inundat … ceva care sa fie al tau, numai al tau, sa te reprezinte si sa te bucure de fiecare data cand il vezi si tu sa zambesti in sinea ta gandindu-te ca tu ai ALTCEVA.

      Tania Design

Pentru acest ALTCEVA s-a nascut Tania Design a Taniei Cuzmin – ea discuta, intelege ce-ti doresti si apoi intruchipeaza visul tau in forma potrivita. De la o simpla cutie, o vaza, o usa si pana la un perete exterior, pictura realizata de Tania iti va transpune, vizual, gandurile.

Totul a inceput la Nisporeni, Republica Moldova, la Școala de Arte si a continuat la Iași cu Liceul de Artă (Pictură) și apoi Facultatea de Arte plastice (Design vestimentar). Dupa terminarea cu brio a studiilor, culminand cu o prezentare de moda deosebita, au urmat ani de cautari si incercari, ani in care picturile Taniei s-au transpus pe aproape orice suport (de la panza la sticla si piatra), iar la multe evenimente miresele, mirii, nasii si invitatii au purtat tinute sub semnatura ei.  Acum, experienta si talentul se concretizeaza in doua directii: Tania Design si Tania Atelier.

Oricum, oriunde, indiferent de forma, intalnirea cu talentul Taniei poate face diferenta si chiar mai mult, va poate ilustra ALTCEVA-ul vostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *