cele mai bune filme din toate timpurile

Rulotele de lux sunt o modalitate populara pentru celebritati de a calatori in timp ce se bucura de confort si facilitati de top. Acesti proprietari de rulote si-au personalizat casele mobile pentru a se potrivi nevoilor si stilului lor de viata, unii alegand insa sa apeleze la servicii de inchiriere rulote si nu sa le cumpere.

Iata cateva dintre cele mai scumpe si extravagante rulote folosite de celebritati.

EarthRoamer al lui Jason Momoa – 750.000 USD

Actorul Jason Momoa este cunoscut pentru personajul Aquaman si pentru alte roluri de la Hollywood. Cand nu se afla pe platourile de filmare, el se bucura de libertatea de a calatori si de viata in rulota. Ultima sa achizitie este o autorulota personalizata EarthRoamer XV-LTi 026, evaluata la 750.000 USD. Aceasta rulota este dotata cu un pat king-size, tapiterie din piele moale, un suport pentru vin, un suport pentru biciclete si accesorii de camping.

Rulota lui Vin Diesel – 1,1 milioane de dolari

Vin Diesel este un actor emblematic cel mai popular pentru filmele sale Fast and Furious. Rulota sa personalizata costa 1,1 milioane de dolari si vine cu un spatiu de locuit imens de 1.100 de metri patrati de la cele doua niveluri.

The Heat a lui Will Smith – 2,5 milioane de dolari

Will Smith detine cele mai populare autorulote din lume. Casa sa mobila, numita „The Heat”, este un vehicul cu 22 de roti de 17 m lungime, cu doua etaje si ofera 1.200 de metri patrati de spatiu de locuit. Construita la comanda de Anderson Mobile Estates la o suma de 2,5 milioane de dolari, aceasta rulota are caracteristici si facilitati de lux, inclusiv blaturi din granit de 200.000 USD in bucatarie, 125.000 USD in gadgeturi si 30.000 USD in tapiterie din piele naturala.

The Hollywood al lui Simon Cowell – 2 milioane de dolari

Simon Cowell se mandreste cu una dintre cele mai tari colectii de masini ale celebritatilor si cu un trailer numit The Hollywood de 2 milioane de dolari. Este un vehicul cu 22 de roti cu doua etaje, 1.200 de metri patrati de spatiu de locuit, glisante si extensii pop-up pe acoperis.

Party Pad pe roți a lui Mariah Carey – 1,8 milioane de dolari

Mariah Carey este o alta celebritate care a imbratisat cultura calatoriei pe drumuri deschise. Rulota sa cu doua etaje, evaluata la 1,8 milioane de dolari, este una dintre cele mai emblematice si, totodata, o alta creatie a lui Anderson Mobile Estate.

Autorulota lui Leonardo DiCaprio – 1,5 milioane de dolari

In 2009, Leonardo DiCaprio a comandat firmei King Kong Production Vehicle sa-i construiasca o autorulota personalizata pentru a fi folosita in timpul filmarii filmului SF Inception. Rezultatul a fost o minune pe roti de16 m lungime si latime reglabila la 5 m, evaluata la 1,5 milioane de dolari.

Rulota lui Brad Pitt – 1 milion de dolari

Brad Pitt detine o rulota evaluata la 1 milion de dolari, lunga de 15 m, cu un dormitor matrimonial cu un pat queen-size, masa si cabina de dus, o bucatarie de calitate bucatarului si extensii, care il fac mai lat si creeaza spatiu suplimentar. Rulota este suficient de incapatoare pentru a putea gazdui intreaga familia a lui Brad si o foloseste intre filmari. 

Incarca mai multe articole
Incarca mai multe articole de Livia Panait
Incarca mai multe articole in Noutati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *