2 lucruri pe care trebuie sa le iei in calcul cand redecorezi casa in acest an

Redecorarea casei este de cele mai multe ori un moment foarte intens in viata noastra. Poate fi si placut, deoarece ne face sa ne gandim la un nou inceput, mai fresh, mai colorat, insa poate reprezenta si un moment de tensiune, datorita unui buget restrans sau disconfortului creat pe perioada renovarilor.

Cu toate acestea, din cand in cand procesul de redecorare, remodernizare a casei este un lucru necesar. Iar daca in 2019 te-ai gandit sa incepi acest proces, avem 2 lucruri interesante sa-ti spunem. 2 detalii pe care ar trebui sa le iei in calcul in acest an daca vrei sa redecorezi.

Iata mai jos sfaturile noastre si lucrurile ce le-am gandit a fi interesante pentru tine, daca nu le-ai implementat deja.

  1. Atunci cand redecorezi casa, alege sa treci la un alt nivel si modernizeaza spatiul in care iti petreci viata alaturi de cei dragi!

Nu te multumi sa percepi redecorarea ca fiind o simpla schimbare a culorilor peretilor casei tale. Redecorarea nu inseamna doar sa iti varuiesti casa din alb in galben sau albastru. Daca doresti sa te simti cu adevarat mai bine, sa simti ca incepi o noua viata, ca ai parte de o schimbare reala in viata ta, incearca sa remodernizezi intreaga casa.

Daca te lasa bugetul, poti incerca sa adopti cateva solutii high-tech pentru casa ta. O casa inteligenta te va ajuta pe viitor sa economisesti mai multi bani. Aici putem discuta de multe optiuni pe care le ai. Porneste de la siguranta adapostului pentru tine si cei dragi. Un sistem de camere sau de supraveghere completa cu senzori de miscare ar fi un inceput. Iar daca tot ti-am adus aminte de acest lucru, sa stii ca supravegherea casei nu trebuie sa fie neaparat o investitie care sa-ti manance intreg bugetul de remodernizare sau pe care sa cheltui o avere.

Lucrul al doilea despre care ne-am gandit sa-ti vorbim o sa iti demonstrese intocmai asta.

  1. Siguranta casei tale – Iata cea mai cool idee pentru a monta o camera video in interiorul oricarui spatiu!

Te-ai gandit vreodata cum ar arata casa ta daca ai avea in fiecare incapere o camera spion? Aceasta camera este un dispozitiv extraordinar, foarte usor de mascat in decor, foarte greu de recunoscut si care iti ofera sentimentul de siguranta in casa, inregistrand video si audio tot ceea ce se intampla in jur, pe o raza de pana la 10 metri sau chiar mai mult.

Astfel de camere spion pot fi deghizate chiar in obiecte de decor clasice. Spre exemplu, poti alege o camera spion sub forma de boxa – SpyCam iUni IP25 fiind o alegere ideala. Aceasta are un unghi de filmare rotativ de pana la 180 grade, iti ofera imagini in calitate Full HD si are o capacitate de stocare de 32 GB, care pot asigura o filmare continua timp de 6 ore.

In plus, o astfel de camera iti ofera avantajul de a putea urmari direct pe telefon tot ceea ce se intampla in casa ta. Poti urmari si supraveghea locuinta de oriunde din lume, datorita functiei de WI-FI inteligent incorporat in camera.

Asadar, daca vrei sa redecorezi, dar in acelasi timp sa tii si pasul cu tehnologia, nu uita de siguranta casei tale. Poti gasi solutii avansate tehnologic si extrem de elegante pentru a face din casa ta un adapost mai inteligent si mai sigur, pentru doar cateva sute de lei in plus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *