cele mai bune filme din toate timpurile

logo-carrefourCarrefour România se pregătește să propună clienților săi, spre finalul lunii noiembrie, în perioada de BLACK FRIDAY, prețuri nebune la produse electronice și electrocasnice.

Pentru că vrem să ne bucurăm cu adevărat de această sărbătoare a prețurilor mici, anul acesta Carrefour România oferă clienților șansa de a găsi și achiziționa produsele mult visate prin reduceri incredibile la aparate electronice și electrocasnice mari și mici, „cu prețuri nebune la tot ce poți băga în priză”.

Totul este foarte simplu! Intri în hipermarketul Carrefour din orașul tău, identifici produsul sau produsele preferate, plătești și poți pleca acasă imediat cu aparatul căutat, la un preț avantajos!

De ce să alegi Carrefour pentru cumpărăturile de BLACK FRIDAY? Pentru că:

  • avem un stoc mare de produse aflate în promoție
  • avem reduceri la familii întregi de produse electronice și electrocasnice
  • avem promoții reale, cu produse la prețuri cu adevărat reduse
  • avem credite speciale, cu condiții extrem de bune pentru BLACK FRIDAY

Pentru a fi sigur că nu pierzi nicio promoție, vizitează site-ul www.carrefour.ro sau înscrie-te la newsletter-ul Carrefour – http://www.carrefour.ro/cont/newsletter.html.

Sărbătorește împreună cu Carrefour BLACK FRIDAY cu prețuri nebune la tot ce poți băga în priză!

Despre Carrefour

Cu peste 9.900 de magazine în 33 de țări, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul 1 în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour se afirmă ca un partener zilnic pentru peste 25 de milioane de clienți din Europa, Asia și America Latină. Cu peste 3 miliarde de operațiuni la casă, prin intermediul tuturor activitaților sale, Grupul își asumă responsabilități economice, sociale și de mediu și garantează pentru calitatea produselor sale și securitatea clienților săi.

În România, Grupul Carrefour numără 143 magazine dintre care 24 hipermarket-uri „Carrefour”, 74 supermarket-uri „Market”, 44 magazine de proximitate „Express” și un website de comerț online: www.carrefour-online.ro.

Incarca mai multe articole
Incarca mai multe articole de Cristina Matei
Incarca mai multe articole in Magazine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *