cele mai bune filme din toate timpurile

Datorita tehnologiei moderne de ingrijire a tenului, efectele imbatranirii asupra pielii conditionate si de cauze ereditare, stil de viata si factori de mediu, nu mai trebuie acceptate ca fiind permanente. Astazi poti alege din mai multe metode de tratament pentru intinerirea faciala, putand sa reduci ridurile, liniile fine, sa tratezi probleme ca acneea, rozaceea si sa obtii un aspect natural, tanar si sanatos al tenului. Iata cateva metode moderne de tratament pentru intinerire faciala.

Terapie cu lumina albastra

Terapia cu lumina albastra are efect asupra bacteriilor care provoaca acneea. Astfel, acneea moderata care nu a raspuns la alte tratamente de ingrijire faciala, poate fi tratata cu aceasta terapie bazata pe lumina. Tratamentul trebuie administrat pe o perioada de cateva saptamani, nu are efecte secundare si nu dauneaza pielii.

Peeling chimic

Peeling-ul chimic este o tehnica populara de ingrijire a tenului, el constand in aplicarea unei solutii chimice pe pielea fetei. Acest tratament are efecte de intinerire a tenului prin indepartarea straturilor superioare ale pielii si reducerea aspectului neplacut generat de expunerea la soare, pigmentare inegala si riduri. Tratamentul se poate administra numai de personal calificat, special instruit, si poti beneficia de el in cabinete speciale cum ar fi https://www.slimconcept.ro/.

Tratamente cu laser

In cadrul unui tratament cu laser se elimina straturile superioare ale pielii care sunt deteriorate sau pigmentate inegal. Procedura stimuleaza producerea naturala de colagen si incurajeaza cresterea celulelor noi ale pielii in straturile subdermice. Refacerea cu laser a pielii are efecte vizibile asupra reducerii ridurilor si a liniilor fine de pe fata si gat. Cu aceasta procedura se poate obtine un ten mai proaspat, mai neted si mai tanar.

Microdermabraziunea

Microdermabraziunea poate elimina sau diminua eficient petele de varsta si cicatricile usoare acneice. Procedura este adesea numita si tratament pentru riduri, deoarece se poate efectua rapid intr-un cabinet de specialitate de catre personal special pregatit. El consta in pulverizarea unor cristale minuscule pe suprafata pielii, cristale care exfoliaza usor straturile superioare ale pielii. La fel ca multe alte tratamente de intinerire faciala, microdermabraziunea poate avea efecte vizibile in ameliorarea ridurilor si reducerea pigmentarii nedorite.

Regenerarea pielii cu plasma

Regenerarea pielii cu plasma este o tehnologie complet noua de ingrijire a pielii si se bazeaza pe aplicarea plasmei cu azot pe suprafata pielii. Substanta aplicata genereaza caldura sub piele si stimuleaza regenerarea tesuturilor. Procedurile nu dureaza mai mult de 15 minute, dar au efecte de durata, ducand la imbunatatiri sesizabile ale tenului, reducerea ridurilor, imbunatatirea texturii si ameliorarea pigmentarii inestetice.

Radiofrecventa faciala

Aceasta metoda moderna de tratament facial nu este chirurgicala si este folosita pentru cresterea fermitatii si elasticitatii pielii. La fel ca si tratamentele cu laser si LED, radiofrecventa foloseste energia pentru a stimula productia de colagen si elastina. Radiofrecventa faciala amelioreaza ridurile si liniile care apar odata cu varsta intre nas si gura si are un efect vizibil de intinerire.

Incarca mai multe articole
Incarca mai multe articole de Livia Panait
Incarca mai multe articole in Beauty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *