cele mai bune filme din toate timpurile

Prea putin spatiu? Camerele ti se par incarcate si obositoare? Nu mai ai spatiu pentru depozitare, deci nu pari sa folosesti prea multe dintre obiectele pe care le ai? Organizarea eficienta a spatiului in care locuiesti nu e un lucru usor. Tindem sa aglomeram price spatiu si il loc sa il facem functional, ne incarcam cu obiecte inutile, care nu ne mai ajuta nici sa obtinem un aspect placut al casei noastre si nici nu se dovedesc a avea vreo utilitate.

Daca vrei sa te bucuri de lumina si confort in casa ta, poate e nevoie sa faci cateva schimbari pentru a optimiza atat luminozitatea, cat si organizarea spatiilor de acasa. Doar printr-o mai buna organizare iti vei dori si iti va face placere sa iti petreci timpul acasa.

Invata mai multe despre organizarea eficienta a locuitei in cadrul unui curs (detalii despre curs gasesti aici) sustinut de Madalina Preda, Professional Organizer specializat in organizarea spatiilor de locuit si a spatiilor de lucru, luni 20, marti 21, miercuri 22 iulie, de la 19.00 – 21.00.

Scopul acestui curs este sa iti ofere solutii practice de optimizare a spatiului tau apeland la tehnici de planificaredebarasare si organizare venite din Orientul Indepartat si adaptate la realitatile europene.

Iata ce vei afla urmand acest curs:

  1. Diferente culturalein organizarea spatiului de locuit si tendinte majorecare pot fi aplicate in sistemul european. Introducere in principiile organizarii eficiente a casei. Acumulari de obiecte si geometria spatiilor de depozitare.
  2. Organizarea practica a incaperilor. Vom aborda, una cate una, urmatoarele spatii esentiale: holul de la intrare, bucataria, sufrageria, dormitorul, camera copiilor si biroul.
  3. O viziunea practica asupra garderobei, procesul de selectie si debarasare, plus solutii practice de depozitare a hainelor. Depozitarea obiectelor micisi solutii de optimizare a spatiului.

Astazi, mai mult decat oricand, simtim nevoia de a ne reconecta cu spatiile noastre de locuit, in mod real, sa le cunoastem, sa le definim si sa le facem cu adevarat adecvate pentru noi.

Vrei  si tu o casa mai organizata si mai primitoare? Inscrie-te la curs aici.

Incarca mai multe articole
Incarca mai multe articole de Cristina Matei
Incarca mai multe articole in Amenajari interioare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *