Cele mai bune 10 ceasuri japoneze pentru barbati

Ceasurile japoneze au inceput sa fie din ce in ce mai bine apreciate pe piata, in utlimul timp. Desigur, asta si datorita preturilor mai scazute, dar mai ales datorita calitatii. In toata aceasta frenezie a ceasurilor, magazinele incep sa vanda din ce in ce mai mult modele fabricate in Japonia.

Asadar, unele reviste de specialitate au redactat chiar si un top al celor mai bune 10 ceasuri japoneze pentru barbati. O pozitie cu adevarat incredibila in acest top o are brandul de ceasuri Orient. Nici mai mult nici mai putin de trei locuri din top sunt ocupate de exponate ale acestui brand.

 

Orient Ray 2 Analog – unul din modelele preferate din toate topurile

Ray 2 este versiunea imbunatatita a celui mai bine vandut Orient, Ray. Acest design actualizat se mandreste cu o miscare imbunatatita F6922, cu un design aparte, format din 22 de bijuterii si o noua modalitate de prindere. De asemenea, ofera utilizatorului o noua functie de hack care permite purtatorului sa sincronizeze timpul cu usurinta. In plus, acest ceas imbunatatit, care pare si mai simplificat decat predecesorul sau, se mandreste de asemenea cu un cadru rezistent la scufundari, cu 120 de clicuri garantate pentru mecanism si cu luminiscenta exceptionala pentru vizibilitate in situatii de lumina scazuta.

 

Orient Monarch Mechanical Hand Wind Watch este al doilea model prezent in top

Cand vine vorba de ceasuri de epoca inspirate, Orient Monarch Watch este unul dintre cele mai bune. Ceasul de mana sofisticat are o estetica atemporala bogata, impodobita cu eleganta, grandoare si detalii rafinate. O oda pentru ceasurile clasice din istorie, ceasul are un diametru modest de 40 mm, o carcasa de cristal semi-galbui si un cadran negru cu limbi ce infatiseaza simboluri antice si numere arabe.

Pastrand adevarata personalitate istorica, Orient Monarch nu este un ceas automat. Ca atare, trebuie sa fie intors de mana, la fel ca si ceasurile traditionale ale trecutului, acest lucru conferind si mai multa autenticitate.

 

Orient Flight Stainless Steel Watch – ceasul care incoroneaza topul

Orient, o marca emblematica de ceasuri japoneze, nu ar fi avut cum sa nu se mandreasca cu maiestria de a crea un ceas mecanic, clasic. Ceasul Flight Strainless Stell Watch este exemplul perfect in aceasta clasa. Designul ceasului este elegant, minimalist si are o carcasa rotunda de 42 mm, din otel inoxidabil, fata albastra si curea maro de piele de vitel. Afisajul analogic contine cifre exterioare si interioare, limbi sub forma de sabie si o fereastra ce infatiseaza data, in timp ce o coroana si o rama neteda completeaza designul exterior al cadranului.

Toate aceste ceasuri din gama Orient sunt o mandrie pentru japonezi, ele concurand cu cele mai cumparate ceasuri japoneze de pe piata, Seiko, in acelasi top, chiar pe locuri superioare. Acest lucru  este posibil din cauza pretului. Ceasurile Orient sunt mai ieftine decat cele din gama Seiko, dar reprezinta aceeasi calitate.

Sursa articol: crystaltime.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *