cele mai bune filme din toate timpurile

Primavara isi face simtita prezenta, atat in jurul nostru cat si in noi insene, pentru ca este un anotimp al renasterii si al schimbarii! Acest anotimp vine cu dorinta de a ne reinventa si de a porni la drum cu forte proaspete, vine cu un plus de energie si candoare, vine cu dorinta de purificare si reimprospatare!

Si, fara niciun dubiu, toate aceste porniri se vor reflecta si in tinuta pe care o vom aborda. Va aparea dorinta de a renunta la hainele calduroase ale iernii, la culorile inchise, la caciula si fular, si de a imbraca haine usoare, in culori cat mai deschise si mai pastelate, de a folosi esarfe si alte accesorii adecvate!

Mai mult, ne vom dori sa purtam ceva nou, frumos si potrivit acestui moment al renasterii interioare si exterioare! Iata cateva sugestii care pot veni in intampinarea primaverii si a schimbarii pe care doriti sa o faceti acum.

Renuntam la fularul de lana in favoarea unei esarfe diafane pe care o putem prinde discret cu o brosa asortata

Cu siguranta o esarfa in culori pastelate sau vii poate schimba complet aspectul tau! Vei fi, pur si simplu, o aparitie care nu va fi trecuta usor cu vederea! Este foarte important sa pui in valoare acea esarfa cu un mod indraznet de prindere si o brosa poate face minuni in acest sens!

Incearca sa iti imaginezi – porti o bluzita cu un decolteu mai indraznet de culoarea cerului senin, iar mica indrazneala o camuflezi discret cu o esarfa supreba, inflorata, pe care ai prins-o in lateral cu o brosa din sticla in care se pot vedea cateva flori albastre, discrete!

Citeste mai departe aici: http://woman2woman.ro/2017/03/21/ce-accesorii-folosim-primavara-aceasta/

Incarca mai multe articole
Incarca mai multe articole de Cristina Matei
Incarca mai multe articole in Accesorii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *